Imprimir esta página
Lunes, 23 Mayo 2022 14:37

LOVE OF LESBIAN en CONCIERTO en BARCELONA / FESTIVAL CRUÏLLA XXS 2022 / POBLE ESPANYOL

Escrito por  Publicado en Conciertos recomendados 2022-2023

Entradas a la venta: ¡Enlace Directo AQUÍ!

Love of Lesbian és un grup dels que marquen època. Dues dècades de hits, sold outs i directes inoblidables els avalen i els converteixen en una de les bandes més respectades i estimades de l’escena pop-rock estatal.

La banda liderada per Santi Balmes torna a casa, a Barcelona. Per fer el primer concert de la gira VEHN on podrem aixecar-nos de la cadira i saltar i ballar fins tocar el cel.

L’any passat vam redescobrir amb ells el que eren els concerts sense distància, en un concert que va servir de model per tot el que estava per venir. Ara, arriben per celebrar una normalitat extraordinària i enlairar-nos junts en un Viaje Épico Hacia la Nada.

Love of Lesbian és part de la història del Festival Cruïlla. Han passat tres vegades pel festival i aquest any tornen per omplir el Poble Espanyol, en la festa final del Cruïlla XXS. I que servirà a la banda per tornar Allí donde solíamos gritar.

Després de fer la volta al món, Love of Lesbian aterra a Barcelona el 22 de juliol. I nosaltres, que sempre hem estat els seus fans més fidels, ens retrobarem amb la banda per tornar a cantar els hits a ple pulmó!

  • 22 Juliol 2022 21:00-23:30
  • Poble Espanyol, Barcelona,
  • Menors de 16 acompanyats d un major d' edat
  • Love of Lesbian
  • Aconsegueix la teva entrada

https://acortar.link/P6mL8E