Viernes, 13 Mayo 2022 20:45

M CLAN en concert al Festival Observa de Sabadell

Escrito por  Publicado en Conciertos recomendados 2022-2023


M Clan, convertida en un referent per molts, és considerada una de les millors bandes de rock que han existit a Espanya els últims anys. Els seus components són Ricardo Ruipérez (guitarra) i Carlos Tarque, veu i alma mater del grup, amb un marcat estil similar al de Rod Steward o Joe Cocker.

El grup es va formar el 1993, i al 1995 els fitxa la discogràfica Dro. ‘Coliseum’, el seu segon àlbum, és considerat un dels millors del rock del panorama nacional, amb el que aconsegueixen crítiques immillorables. El seu tercer disc, “Usar y Tirar” es converteix en disc de platí, i claudica a M Clan com la gran revelació del rock espanyol.

Posteriorment, amb ‘Defectos Personales’ es marca un evident gir musical del grup, passant del rock “sureño” a un de més melòdic, que els porta a produir la seva trilogia ‘Memorias de un Espantapájaros’, ‘Para no ver el final’ i ‘Arenas Movedizas’, juntament amb Carlos Raya. Al 2014 comencen la gira ‘20 aniversario’, registrant sold outs a ciutats com Londres, Granada, Santiago, Zaragoza i Bilbao.

Ara, al 2022, M Clan surt de nou a la carretera després de la seva exitosa gira en duo acústic, recuperant la seva banda per interpretar en format elèctric els seus grans èxits.

Entrades a la venda a:

https://entradium.com/es/events/m-clan-al-festival-observa


Comentarios (0)

Escribir comentario

Publicidad
Publicidad